Наслаждавай се на живота

Студио за оздравителни масажи "Аниз-56"

Легло масажор Nuga Best
Легло масажор Nuga Best NM 5000

Студио за оздравителни масажи "Аниз-56" Ви предлага серия от процедури за възстановяване и разкрасяване. Апаратурата Нуга Бест предлага богат набор от процедури и масажи както с лечебен, така и с релаксиращ и разкрасяващ ефект.

В основата на оборудването са заложени трите основни принципа на традиционната източна медицина: рефлексотерапия, дълбок точков масаж и нагряване. Освен това то е изградено изцяло на базата на естесвени материали - полускъпоценния камък нефрит и турманиева керамика, която представлява сплав от турмалин, германий и вулканични кристали (наречена "чудотворен камък на живота" заради оздравителното си действие върху човешкия организъм). Нагряването и рефлексотерапията се постигат благодарение на инфрачервени лъчи.

Масажите с Нуга Бест подобряват кръвообръщението, работата на опорно-двигателната система, работата на вътрешните органи и жлезите с вътрешна секреция, цялостното оздравяване на организма, спомагат за преодоляване на стреса; подходящи са за хора от всички възрасти и особено препоръчителни при хора, чиято работа е цял ден на бюро или пред компютър, защото отпускат гърба - гръбначния стълб и прилежащата мускулатура.


За контакти

гр. София, ул. Болярин Илица №3
  • Адрес:

    гр. София, ж.к. ******, ул. "****" №*
  • Телефон:

    02 / *** * ***, 0886 *** ***, 0897 *** ***
  • Email:

    ******@abv.bg

Галерия