Наслаждавай се на живота

Второ сърце Nuga Best NM-55

Второ сърце Nuga Best NM-55
Второ сърце Nuga Best NM-55

Топлинният стимулатор за ходила "Второ сърце" Nuga Best NM-55 е предназначен за въздействие върху активните точки на стъпалата с помощта на инфрачервено излъчване в диапазона 8-14 мм, генериран от 426 турманиеви конуса, с висока плътност. Инфрачервеното излъчване, отрицателните йони и магнитното поле стимулират кръвния ток в краката, активизират работата на вегетативната нервна система и подобряват обмяната на веществата.

Оставете ходилата Ви да починат. Те са са мини версия на цялото ви тяло и поради тази причина стимулацията им помага тялото Ви да остане здраво.


Схема на нервните окончания в ходилата

Схема на нервните окончания в ходилата

Както показва схемата нервните окончания в ходилата са свързани с вътрешните органи на тялото. Nuga Best NM-55 "Второ сърце" активира всички тези нерви, а чрез тях и органите, на които те отговарят.

Заради огромното количество кръвоносни съдове и периферни нерви за ходилата се говори като за второ сърце на човека. Терапията върху ходилата влияе не само на краката, но и на проблеми в областта на таза и дори на гръбначния стълб. Кръвоснабдяването на ходилата, обаче, не е така добро, тъй като те са най-отдалечени от сърцето и са уязвими от редица заболявания. Повечето хора не обръщат достатъчно внимание на ходилата си, а проучвания доказват, че над 80% от възрастните имат някакъв проблем с краката си.

Ето защо стимулацията на ходилата може да повлияе върху функцията на неактивни органи да работят правилно. Точките на тялото за акупунктура са концентрирани в ходилата. Това е причината, поради която стимулирането на тези точки може да обнови работата на органите и да предотврати или излекува множество заболявания.


Резултати от терапия на ходилата

Сравнение на гръбначния стълб и стъпалото
Сравнение на гръбначния стълб и стъпалото
  • - подобрява кръвообращението;
  • - поробряване на функциите на вегетативната нервна система;
  • - подобряване на метаболизма и производството на хормони;
  • - намаляване на болката;
  • - подобрява перисталтиката.

Арка на стъпалото

Арка на стъпалото

Заоблената част в средната долна част на ходилото се нарича арка. Тя се поддържа от сухожилие и лигамент и когато те отслабнат арката може да „пропадне”. При подобно пропадане се получава нестабилна походка и изкривяване в коленете, бедрата, таза и гръбначния стълб и това може да доведе до болки в тези области. Nuga Best NM-55 "Второ сърце" може да предотврати подобни състояния като поддържа цялостта на арката.


Енергия, концентрирана в една единствена точка

Енергия, концентрирана в една единствена точка

Nuga Best NM-55 "Второ сърце" е конструиран по начин, който позволява на енергията да се фокусира в една единствена точка, концентрирайки отрицателните йони и инфрачервеното лъчение върху краката Ви за отлични резултати. По този начин се стимулира кръвообръщението в ходилата и долната част на краката.