Парламентарни избори Парламентарни избори

Ахмед Доган призова жителите на гоцеделчевското село Кочан за пълна мобилизация на изборите

18.06.2009, 20:47 - ДПС
Ахмед Доган призова жителите на гоцеделчевското село Кочан за пълна мобилизация на изборите   [ Виж видео ]

Лидерът на ДПС и водач на пропорционалната листа на партията в Благоевградска област Ахмед  Доган днес на предизборна среща в гоцеделчевското село Кочан призова жителите на региона към пълна мобилизация на предстоящите избори. ”Ако намерите друга партия освен ДПС, която да защитава вашите интереси, кажете ми и аз ще гласувам за нея", каза Доган.

Ахмед Доган: „Аз не ви моля да гласувате, аз ви призовавам да гласувате, ситуацията е много сериозна. Аз идвам в тези населени места само когато нещо е много сериозно.”

Доган припомни случая ”Рибново” от март тази година и задържането от ДАНС на кмета на община Гърмен Ахмед Башев, който сега е мажоритарен кандидат на партията за Благоевградска област.

Ахмед Доган: „Това е безпардонно отношение на държавата, на една държавна структура към традиции, нрави, обичаи, права на човека.”

Според лидера на ДПС целта на акции като тази е да се възвърне инстиктът на страха в региона, както е било преди 20 години. Над 30 хиляди гласа биха гарантирали успеха на мажоритарния кандидат Башев и на пропорционалната листа на партията в областта, каза Доган и допълни, че резерв за това има и то много.

 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори