Новини » Евроизбори в България Новини » Евроизбори в България

Предстоящи инициативи на ПП "ЛИДЕР"

25.05.2009, 20:44 - ПП "ЛИДЕР"
Предстоящи инициативи на ПП "ЛИДЕР"   [ Виж видео ]

 

Според "ЛИДЕР" и Новото време, докато предизборната кампания е в разгара си, в страната процъфтява търговията с бебета. За това в следващите дни ще внесат предложения за криминализиране на тези случаи в Закона за закрила на детето: 

Петър Паунов - председател на предизборния щаб на "ЛИДЕР": "Налице имаме престъпно зачеване на деца. На тях се гледа като на стока. Цели семейства се занимават с това да зачеват деца и да раждат и после да ги продават като гергьовски агнета".

Като евродепутати ще работят за това бедните да получават безплатни лекарства. За преборване на икономическата криза предлагат държавата да предостави на банковия сектор 500 000 млн.лв. В противен случай:

Мирослав Севливески - кандидат за евродепутат от партия "ЛИДЕР: "В един момент е възможно банките да станат собственици на собственост, каквато те не искат. На много машини, трактори, на много камиони, много апартаменти и земя".

От "ЛИДЕР" и Новото време предупредиха, че на места в страната е започнала търговията гласове, за което допълнителна информация ще дадат в следващите седмици.

Автор: Милен Кирилов
 

Още от Евроизбори в България Още от Евроизбори в България