Парламентарни избори Парламентарни избори

Мирослав Севлиевски и Христо Ковачки призоваха гражданите на Бургас за подкрепа

01.07.2009, 20:33 - ПП "ЛИДЕР"
Мирослав Севлиевски и Христо Ковачки призоваха гражданите на Бургас за подкрепа   [ Виж видео ]

“Искаме вашата подкрепа и ви каним на концерт утре вечер - с тези думи водачът на листата за Бургас и региона и мажоритарен кандидат на партиите ЛИДЕР с Новото време Мирослав Севлиевски и бизнесменът  Христо Ковачки днес призоваха за подкрепа гражданите на Бургас, а отговорите звучаха така:

- Само ако не направите коалиция с ДПС...

Христо Ковачки: “Ние ще се борим да създадем една дясна коалиция, така че с управляващите партии няма да влизаме в коалиция. Това нещо ви го обещавам."

- Ще върнете ли имотите на тракийските българи в Турция, попита друг минувач...

Мирослав Севлиевски: “А, тази тема знаете, че се влачи двайсетина години, това, което мога да кажа, е, че обещавам, че депутатите на Лидер с Новото време ще работят за връщане на парите и имотите на тракийци от Турция. - А ще подпишете ли това ваше обещание? Готов съм да се подпиша. Ще работя за тракийци."

На най-бургаското място - до часовника, Мирослав Севлиевски и Христо Ковачки раздаваха своите бюлетини и призоваваха минувачите да гласуват в неделя. При тях се спряха инвалиди, работещи, млади и стари. С молба за подкрепа на изборите и съучастие в реалните проблеми на хората, лидери и нововремци очертаха новия курс за тяхното решаване - номер 2 в интегралната бюлетина.

 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори