Парламентарни избори Парламентарни избори

В Плевен от ЛИДЕР с Новото време обвиниха прокуратурата, ДАНС и МВР в незаконни обиски на жилищата на техни симпатизанти

03.07.2009, 20:31 - ПП "ЛИДЕР"
В Плевен от ЛИДЕР с Новото време обвиниха прокуратурата, ДАНС и МВР в незаконни обиски на жилищата на техни симпатизанти   [ Виж видео ]

 

Срещу застъпници и симпатизанти на партия ЛИДЕР в градовете Славяново, Левски и Белене са извършени безпрекословни репресии и полицейски произвол. Това обяви на пресконференция в Плевен мажоритарният кандидат и водач на листата от ЛИДЕР с Новото време Владислав Милчев. По думите му - без законен повод и без никакви данни за извършено престъпление са предприети над 20 претърсвания в жилищата на хора, които подкрепят ЛИДЕР.

Владислав Милчев - мажоритарен кандидат и водач на листата на ЛИДЕР с Новото време в 15 МИР-Плевен: „Тази сутрин в 6 часа представители на прокуратурата, ДАНС и МВР са нахлули в домовете им при спящите им деца и съпруги. Резултатът от поредната показна и безплодна акция на репресивния апарат е следният: издадени са протоколи за претърсване и изземване, в които има следните факти "не се намериха вещи, предмети и книжа, които имат значение за досъдебно производство."

От ЛИДЕР са категорични, че показната акция е провокирана от РЗС, тъй като Яне Янев напоследък се е сраснал прекалено много с прокуратурата и ДАНС.

Автор: Никодим Даневски
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори