Новини » Евроизбори в България Новини » Евроизбори в България

ЛИДЕР и Новото време откриха кампанията си в Стара Загора

17.05.2009, 21:03 - ПП "ЛИДЕР"
ЛИДЕР и Новото време откриха кампанията си в Стара Загора

С митинг-концерт в Стара Загора откриха кампанията си партиите „ЛИДЕР" и „Новото време", които се явяват заедно на изборите за Европарламент.


Кънчо Филипов, председател на ПП „ЛИДЕР": „Няма друг, по-подходящ град, откъдето за започнем пътя на новите български лидери към Европа. Така както Стара Загора възкръсна от пепелищата и се превърна в красив съвременен град, така ние ще възкресим България като съвременна и просперираща европейска държава".

17 високообразовани, доказали се професионалисти включва общата листа, която „ЛИДЕР" и Новото" време представиха пред симпатизанти. „Искаме промяна", „Ще работим за това, членството в Европейския съюз да носи благоденствие за българите" - заявиха кандидатите за евродепутати.

Емил Кошлуков, водач на листата на ПП „ЛИДЕР" за ЕП
„Вярвам, че парите от Европа трябва да влязат във вашите джобове. И това е единствената ми кауза и единственият смисъл на тази кампания".

В рамките на кампанията си „ЛИДЕР" и „Новото време" ще подарят на 1000 абитуриенти - отличници книгата „1000 причини да се гордеем, че сме българи".

Автор: Десислава Владимирова - Стара Загора
 

Още от Евроизбори в България Още от Евроизбори в България