Новини » Евроизбори в България Новини » Евроизбори в България

Емил Кошлуков, водач на листата на ПП ЛИДЕР, откри кампанията в Кюстендил

19.05.2009, 20:34 - ПП "ЛИДЕР"
Емил Кошлуков, водач на листата на ПП ЛИДЕР, откри кампанията в Кюстендил   [ Виж видео ]

С парите, които ни се полагат от Европа днес вие можете да правите своя бизнес своите предприятия своето селско стопанство. С тези думи на митинг - концерт в Кюстендил Емил Кошлуков, водач на листата на политическа партия ЛИДЕР,която заедно с Новото време участва в евроизборите откри предизобраната кампания на пратията за областта.

Емил Кошлуков - водач на листата на ПП "ЛИДЕР": "Аз съм тук пред вас и се кандидатирам с една единствена цел: искам да върна европейските пари във вашия джоб в тази криза, когато хората са уволнявани, когато нямат пари, когато нямат работа. 11 милиарда ни чакат в Европа и заради обръчите на Доган, заради крадливия цар и батковците на Станишев те са спрени."

Искаме да имаме конструктивна роля в Европейскию съюз и да се чува нашия глас, но това може да стане само с ваша помощ, каза на избирателите кандидатът за евродепутат от партия "ЛИДЕР" Алина Добрева.

Алина Добрева - втори в листата на ПП "ЛИДЕР": "Всички ние искаме промяна и съм сигурна, уверена съм, ако дадете шанс на ЛИДЕР и Новото време, те ще доведат тази промяна до вас".

Автор: Елена Чимева
 

Още от Евроизбори в България Още от Евроизбори в България