Новини » Евроизбори в България Новини » Евроизбори в България

Кандидатите за евродепутати на „Лидер" и "Новото време” се срещнаха със симпатизанти в Пловдив

04.06.2009, 20:37 - ПП "ЛИДЕР"
Кандидатите за евродепутати на „Лидер" и "Новото време” се срещнаха със симпатизанти в Пловдив   [ Виж видео ]

България трябва да усвои средствата от еврофондовете, каза в Пловдив водачът на листата за евродепутати на „Лидер" и "Новото време" Емил Кошлуков. Той допълни, че парите, които са предвидени за страната, ще повишат жизнения стандарт в условията на икономическа криза. Кошлуков обеща да се бори за привличането на тези пари, ако бъде избран за евродепутат и поиска подкрепата на пловдивчани.

Емил Кошлуков - водач на листата за ЕП на „Лидер-Новото време": "Благодаря, Пловдив! Благодаря, че сте тук. Надявам се да гласувате на 7-ми юни. Много съм щастлив в този град. Тук съм завършил. Помагайте! Дано да направим промяната. И една лична молба. Не спирайте да помагате на каузата на децата. Тя продължава. Когато се сетите, пускайте по някой SMS".

Поставената под №2 Алина Добрева изрази убеждение, че има достатъчно основания да се гордем, че сме българи, но трябва да убедим в това Европа.

д-р Алина Добрева - кандидат за евродепутат от „Лидер - Новото време": „България не е представена както трябва в ЕС. Смятам, че „Лидер" заедно с „Новото време" ще направим това много по-добре."

Зад каузата на „Лидер" и „Новото време" застана попзвездата Миро.

Автор: Цветан Симеонов - РТВЦ-Пловдив
 

Още от Евроизбори в България Още от Евроизбори в България