Парламентарни избори Парламентарни избори

ЛИДЕР и Новото време представиха листите си

13.06.2009, 20:19 - ПП "ЛИДЕР"
ЛИДЕР и Новото време представиха листите си   [ Виж видео ]

Неформалният лидер на партия ЛИДЕР Христо Ковачки няма да са кандидатира за депутат. Това стана ясно след като ЛИДЕР и Новото време представиха кандидат-депутатските си листи. Имената на които залагат двете формации са Кънчо Филипов, Емил Кушлуков и Мирослав Севлиевски и Борислав Великов от Българска нова демокрация.

От партия ЛИДЕР и Новото време заявиха, че в предизборната кампания ще заложат на авторитетни професионалисти, които няма да подведат избирателите.

Петър Паунов-председател на предизборния щаб на ЛИДЕР и Новото време: "Хора, които не смятат да бъдат политически комисионери и ние ще сложим край на това."

Кънчо Филипов - председател на партия ЛИДЕР: "Всичките хора са предложени от местните организации и всичките кандидати са издигнати без особени драми."

Бившият депутат от НДСВ, а по-късно и на Българска нова демокрация Борислав Великов е козът на ЛИДЕР на изборите в Монтана и 24-ти избирателен район - София.

Борислав Великов - кандидат за депутат на ЛИДЕР и Новото време: "Поканата да бъда включен беше изказана преди повече от година. Не съм откликвал по някакъв начин, тъй като смятахме, че с БНД можем да постигнем повече."

Друго интересно име от листите на ЛИДЕР и Новото време е това на директора на болницата в Самоков Красимира Ковачка. Тя е братовчедка на неформалния лидер на партията и ще се бори за депутатско място от 26 избирателен район София област.

 

 

Автор: Милен Кирилов
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори