Парламентарни избори Парламентарни избори

ЛИДЕР и Новото време са извадили от кандидатската си листа за Пловдив-област Иван Иванов

17.06.2009, 20:40 - ПП "ЛИДЕР"
ЛИДЕР и Новото време са извадили от кандидатската си листа за Пловдив-област Иван Иванов   [ Виж видео ]

Партиите ЛИДЕР и Новото време са неудобни за статуквото, защото се опитват да прекъснат връзките между досегашния  политически елит и хранилките им, благодарение на които живеят, обяви шефът на предизборния щаб. Според него една голяма част от политиците  ненавиждат бизнеса, защото все повече хора разчитат за бъдещето си именно на работодателите. Затова Петър Паунов не вижда нищо лошо в корпоративния вот.

Петър Паунов, председател на предизборния щаб на ЛИДЕР: "Какво е корпоративният вот, госпожи и господа? Това е да дадеш доверието на човека, с когото си работил 20 години, а не на политика, който те е лъгал 20 години и е сменил поне пет избирателни района, за да бъде избиран от всякакво различно място."

ЛИДЕР и Новото време са извадили от кандидатската си листа за Пловдив-област Иван Иванов, замесен в злоупотреби по програмата САПАРД. Оказва се, че Иванов е скрил тези подробности и е представил пред ръководството чисто свидетелство за съдимост.

Петър Паунов: "Липса на морал. Очевидно добър професионалист, но моралът е под всякаква критика. Такива хора нямат място."

От щаба се заканиха, че такава  ще е съдбата на всеки, който се опитва да използва ЛИДЕР и Новото време, за да разрешава проблемите си с правосъдието.

 

 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори