Парламентарни избори Парламентарни избори

Лидер” и “Новото време” са получили подкрепа от Демократическата партия за парламентарните избори

18.06.2009, 20:26 - ПП "ЛИДЕР"
Лидер” и “Новото време” са получили подкрепа от Демократическата партия за парламентарните избори   [ Виж видео ]

“Лидер” и “Новото време” са получили безусловна подкрепа от Демократическата партия в надпреварата за 41-то Народно събрание.

Емил Кошлуков: "Демократическата партия е един от символите, знаковите партии на прехода. За мен е сантиментално и мило, че хора, с които сме правили промените в България, днес отново са при нас. Надявам се на още сини гласове, още партии от демократическия спектър да дойдат."

Емил Кошлуков категорично отхвърли тезата за преливане на гласове от ДПС към “Лидер”.  За него това са тенденциозни твърдения от опонентите вдясно, които виждат в тях сериозна конкуренция. Той извади и справка от ЦИК, която показва колко близки са резултатите им със Синята коалиция за евроизборите.

Емил Кошлуков: "В големите градове, които са традиционно демократични сили – “Лидер” и “Новото време” набира огромна скорост. Ние бием Синята коалиция в места, където традиционно Костов претендира да има влияние и разбираме затова тяхната нервност."

Емил Кошлуков се похвали, че част от съквартирантите му от Биг Брадър също застават зад него. Кампанията в негова подкрепа ще е засилена в Пловдив, където той е мажоритарен кандидат и водач на листата на “Лидер” и “Новото време”.

 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори