Парламентарни избори Парламентарни избори

Мажоритарният кандидат на ПП "ЛИДЕР" с Новото време доц. Борислав Великов откри предизборната си кампания в Монтана

20.06.2009, 23:19 - ПП "ЛИДЕР"
Мажоритарният кандидат на ПП "ЛИДЕР" с Новото време доц. Борислав Великов откри предизборната си кампания в Монтана   [ Виж видео ]

Моята кауза в политиката е да помагам на хората - това заяви в Монтана мажоритарният кандидат за народен представител на ПП „ЛИДЕР" с Новото време доц. Борислав Великов. Той се кандидатира за трети път за народен представител от област Монтана.

Доц. Борислав Великов, мажоритарен кандидат и водач на листата на ПП "ЛИДЕР": "Аз приех поканата на ЛИДЕР с Новото време, за да продължа да работя за вас. За мен политиката не е източник на доходи, а е кауза и разбира се много хора смятат, че аз съм истинският мажоритарен кандидат и бъдещ мажоритарен народен представител за Монтана. Дано да е така. И това ще зависи от всички вас, любимите хора в област Монтана. Гласувайте с бюлетина номер 2."

Доцент Великов уточни, че остава в партия Българска нова демокрация, но влиза с ЛИДЕР и Новото време от гражданската им квота като експерт и почтен политик. Официалното откриване на кампанията в подкрепа на мажоритарния кандидат продължи с концерт, който събра над 2000 души.

Автор: Ваня Бонева
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори