Парламентарни избори Парламентарни избори

Кандидатите за народни представители от ЛИДЕР и Новото време за Пловдив-град присъстваха на литургия за празника на Свети Йоан Кръстител

24.06.2009, 20:23 - ПП "ЛИДЕР"
Кандидатите за народни представители от ЛИДЕР и Новото време за Пловдив-град присъстваха на литургия за празника на Свети Йоан Кръстител   [ Виж видео ]

Кандидатите за народни представители от ЛИДЕР и Новото време за Пловдив-град присъстваха на литургия за празника на Свети Йоан Кръстител в храма „Света Петка”. Те бяха поръсени за здраве, а каузата им получи църковна благословия.

Отец Еленко – свещеник в храм „Света Петка” – Пловдив: „Нека Бог ви благослови. Да ви поръся с тази светена вода. Духът да бъде с вас.”

Веднъж на 4 години управляваме живота си и сме длъжни да го направим на 5-ти юли, каза след службата мажоритарният кандидат и водач на листата на ЛИДЕР и Новото време в Пловдив Емил Кошлуков.

Емил Кошлуков – мажоритарен кандидат и водач на листата на ЛИДЕР и Новото време за Пловдив-град за НС: „Държавата е наша. Вярата, че някой ще ни оправи, че ще дойде добрият цар, командирът – няма да стане. Ние сме граждани на България, ние трябва да я оправим. Трябва всички да участваме в това. А Господ помага на всички."

Кошлуков допълни, че след 5-ти юли народът само ще гледа как избраните управляват.

 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори