Парламентарни избори Парламентарни избори

ПП ЛИДЕР и Новото време организираха детски празник във Видин

27.06.2009, 20:28 - ПП "ЛИДЕР"
ПП ЛИДЕР и Новото време организираха детски празник във Видин   [ Виж видео ]

Постановката „Рибарят и златната рибка" гледаха безплатно видинските деца днес. Театралното представление беше подарък от партия ЛИДЕР и Новото време.

Цветанка Браткова, мажоритеран кандидат на ЛИДЕР за Видин: „Искаме да подарим усмивка на малчуганите от Видин, като един малък жест на добротата и приятелство."

Цветанка Браткова заяви, че ще сложат край на празните обещания, давани досега от политиците. Според нея партия ЛИДЕР има потенциал да създава силна икономика.


Цветанка Браткова, мажоритеран кандидат на ЛИДЕР за Видин: „Срещайки се с хората от видинския регион, ние виждаме, че няма поле за изява на малкия и средния бизнес. Необходими са спенши мерки за облекчаване на условията, при които се развива българският бизнес. Политическа партия ЛИДЕР предлага икономическа програма, която се опира на развитието на енергетиката, развитието на туризма и селското стопанство."

Детският празник продължи и извън театралната зала с много игри и награди. А родителите бяха призовани да гласуват за сигурното бъдеще на децата с бюлетина номер 2.

Автор: Л. Каменова
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори