Парламентарни избори Парламентарни избори

ЛИДЕР и Новото време осветиха 265 икони на апостолите Петър и Павел за общините в страната

28.06.2009, 20:30 - ПП "ЛИДЕР"
ЛИДЕР и Новото време осветиха 265 икони на апостолите Петър и Павел за общините в страната   [ Виж видео ]

 

265 икони с ликовете на апостолите Петър и Павел осветиха партиите ЛИДЕР и Новото време в храм-паметника Свети "Александър Невски". Иконите бяха дарени на всички 265 общини в България по случай празника на светите първоапостоли.

Христо Ковачки: "Това е един жест към всички българи и едно пожелание за повече благоденствие."

Кандидатите за народни представители от ЛИДЕР и Новото време казаха, че искат да получат божията помощ за начинанията на коалицията, свързани с промяната на България.

Юлияна Дончева - водач на листата на ЛИДЕР в 25 МИР-София: "Аз съм убедена, че ЛИДЕР с Новото време наистина ще направи така, че да променим страната и хората да излязат да гласуват. Това е най-важното след една седмица."

Емил Кошлуков - мажоритарен кандидат и водач на листата на ЛИДЕР в Пловдив: "Само така неутрализираме Доган и купените гласове, и циганските платени вотове. Така че това е най-важното послание: просто всички да излязат - половин час в неделя всеки има на 4 години веднъж."

Коалиция ЛИДЕР с Новото време се обяви за промяна във философията на политиката и промяна на политическата класа в България.

Автор: Стоил Рошкев
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори