Парламентарни избори Парламентарни избори

ЛИДЕР представи кандидатите си във Велико Търново

30.06.2009, 20:45 - ПП "ЛИДЕР"
ЛИДЕР представи кандидатите си във Велико Търново   [ Виж видео ]

„България се нуждае от силна икономика, от работни места и именно младите хора в партия ЛИДЕР могат да направят много в тази посока!" Това заяви пред симпатизанти в старата столица водачът на великотърновската листа на „ЛИДЕР" Ивайло Здравков.

Ивайло Здравков- водач на листата на ЛИДЕР във Велико Търново: „Само в силна икономическа държава може да се провежда социална и всякаква друга политика. Партия ЛИДЕР основна залага на това! Писна ми депутатите след като бъдат избрани да се издигат на пиедестал и да губят връзката си с хората. Аз ще бъда вашият депутат!"
З
а да подкрепят партия партия ЛИДЕР във Велико Търново пристигнаха известни български изпълнители, сред които рапъра Мишо Шамара и поп изпълнителят Миро.

Миро: „Лидер, партия ЛИДЕР е комбинация от млади и талантливи хора, успели в това, което правят, които са решили да се обединят около идеята най-после да започне да се случва нещо в позитивен план. Те трябва да влязат вътре в държавния апарат и във системата и да променят нещата от вътре!"

„В ЛИДЕР първо работим, после говорим! Ние знаем какво правим и ще се борим за една по-силна държава!, допълни още Ивайло Здравков.

Автор: Зорница Илиева
 

Още от Парламентарни избори Още от Парламентарни избори