Пишете ни

Име:

Email:

Анти-спам въпрос: 6 + 2 = ?

Вашето мнение:

Вашите мнения

02.03.2010, 20:25

Петър Делчев:

Здравейте! Искам да кажа, че Димитровград заслужава да бъде събитие на XX век. :)Само това.
 
01.03.2010, 20:45

Волен:

Димитровград! Това ше е победителят в "Българското събитие на ХХ век"! Цял град срещунякакви си девет събития?! Никакъв шанс за събитията!
 
01.03.2010, 15:47

Виолета Йорданова:

Здравейте!    Приветствам инициативата на БНТ "Българските събития на XX век". Макар и с товапозакъсняло писмо бих желала да изразя задоволството си от популяризирането набългарската литература, култура, история и научни постижения. Надявам се младитебългари да са гледали поне едно Ваше предаване, за да разберат, че в товадинамично и трудно за оцеляване (физическо и духовно) време България има с каквода се похвали и гордее пред целия свят.    Аз лично мисля и съответно давам своя глас за Дойранската епопея в 1918 г.,защото съм убедена, че тази историческа битка е доказателство за победата набългарския войнски дух и тържество на величието и подвига на българския войник.                                                                        С най-добрипожелания: В. Йорданова
 
25.02.2010, 09:02

Николай Николов:

Пак мислех по предаването и достигнах до извода, че няма какво да се сърдя, защото тое частна поръчка, платена от богатите в лицето на банката и се изпълнява тяхнатапоръчка да се показват само негативите на социализма, да се забрави, че Българиявоюваше срещу САЩ и Англия (а СССР ни бил окупиал), че пуснахме свободно германците даокупират съседите - и за което си плащаме за всички последствия. Това е частнопредаване, с частни интереси, демонстрирано в национална държавна медия - значитова е официалната политика в момента - РЕВАНШИЗЪМ.
 
« 1 2 3 4 ... 35 36 37 »

Медийни партньори

24 часа Българска Телеграфна Агенция Българско Национално Радио Дневник