Пишете ни

Име:

Email:

Анти-спам въпрос: 6 + 2 = ?

Вашето мнение:

Вашите мнения

22.02.2010, 21:20

Мария Павлова:

Родена съм през 1945 г. Най-голямата революция в бита за мен е тоалетната хартия!
 
22.02.2010, 20:11

Румен Тотев:

Вече писах, че щом трябва да избираме една категория - в това се преобръща последниятизбор, за мен естествено трябва да отпаднат категориите 4, 7, 8, 9 и 10. Но вече вмен се оформи окончателно мнението, че що ще избираме събитие на ХХ век, то може дабъде единствено политическо събитие. В останалите категории, без гореизброените, имамного значими събития, избраните в тях наистина са едни от най-значимите. Нополитическото събитие определено се нарежда в челото. А избраното събитие - 9септември 1944 год. наистина има много сериозни последици. И аз мисля при това, че повечето от тях са положителни. Така че моят избор определено е един. При това искам да добавя - от една формална гледна точак този акт наистина едържавен преврат, но защо Великата френска революция я наричат революция? Отсъщата гледна точка и тя е преврат - завземане властта със сила, не поконституционен път. Как ще наричаме този акт зависи от целите. И затова за мен 9септември 44 г. е началото на революционните промени в България, които засъжаление ги изгубихме 45 години по-късно.
 
22.02.2010, 01:18

Каролина:

Здравейте, аз съм на 21 години и не изпускам нито една от вашите кампании, коитоорганизирате. Много харесвам предаваниятя ви. Причините главно са две. Първата е, че теме докосват, провокират, интригуват и са много, много полезни, а втората - защото съмголяма почитателка на Георги Тенев (както и на другите двама господа от "Triumviratusart group").Колкото до Българското събитие на ХХ век... много бих искала то да бъде Оперното чудоили стихотворението на Вапцаров, но си мисля, че това ще е 9-ти септември. Просто товасъбитие е засегнало и засяга всички българи,засяга и мен като негов "болен продукт".
 
21.02.2010, 22:11

Михаела Пъдева:

Този вид кампании мога да приема само като начин да се направи нещо повече за информираността на българите по твърде важни въпроси и вярвам, че това е била целта.Начинът обаче  да гласуваме и подреждаме по важност Левски, Ботев, Дънов и т.н. е грозен ине учи на нищо добро хората.Примерът с Димитровград също говори колко неадекватен може да бъде резултатът.
 
« 1 2 3 4 5 ... 35 36 37 »

Медийни партньори

24 часа Българска Телеграфна Агенция Българско Национално Радио Дневник