Пишете ни

Име:

Email:

Анти-спам въпрос: 6 + 2 = ?

Вашето мнение:

Вашите мнения

13.12.2009, 10:25

Денис:

Може ли да се гласува още в категориите или е приключило гласуването,защото от 3-тадо 10-та категоря не ми изкарва нито едно събитие какво означава това?А относнокомпютъра според мен то си е българско откритие и трябва да се гордеем с това.
 
11.12.2009, 21:44

Богоев:

Безспорно-ПРЕГРАДНИЯТ артилерийски огън, който влиза във всички военни учебници, авие дори не сте го отбелязали.Колкото до компютъра - майката на Джон Атанасов има основна заслуга за подготовкатаму- тя е ирландска учителка по математика. Авторството е приемлив компромис заспорещите страни ENIAC vs MARK, за да не се плащат огромни авторски права. Неумаловажадвам българската "следа", но нека бъдем точни, когато правим нещо!
 
11.12.2009, 20:50

Дария Виткинова:

Здравейте! Предлагам да има още една група в края - на невключени "кандидати", и тя да е по предложения на зрителите - с пропуски от другите категории. И нека да има предварително представяне на кандидатите по телевизията. Не всеки има интернет, за да прочете за тях, а и самочувствието расти повече като е по телевизията. Успех!
 
11.12.2009, 16:57

Ани Велчевска:

Според мен нивалинът. Компютърът е велико постижение, но да го смятаме забългарско е леко пресилено. Просто Джон Атанасов има български корени. Не самокомпютърът, изобретенията са му много, но ако беше останало семейството му вБългария, едва ли щеше да стигне до тях. Пък и споровете кой точно е бащата накомпютъра са много. Самият Джон Атанасов е пропуснал да патентова изобретението си.Ако гледаме българските корени, можем да отбележим и приноса на Карл Джераси за противозачатъчното хапче. Тук поне спорове няма.Светът ни знае с киселото мляко, но то си е късмет, че бацилът вирее най-добретук.Успех в начинанието!
 
« 1 2 3 ... 33 34 35 36 37 »

Медийни партньори

24 часа Българска Телеграфна Агенция Българско Национално Радио Дневник